Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home2/telejuea/public_html/reza.ro/init.php on line 66
Tutorial semn de carte cu inimioară - reza.ro
Înscrie-te pe site!    
Caută
Nu ai produse în coș
Adăugat la:
14 feb. 2015
Rating articol
Dă-l mai departe

Taguri
Autor

Wackapacka
1 articole
Nota: 0
Vezi toate articolele
Tutorial semn de carte cu inimioară

Cum să îți faci singur un semn de carte

Dacă esti una din persoanele alea cărora le place să citească, dar niciodată nu au un semn de carte în apropiere când au nevoie, poate e timpul să înveți să îți faci singur, simplu și rapid unul. Și dacă tot este luna iubirii, eu am ales să fac inimioare din fetru cu năsturași cusuți. 

Pentru inimioara făcută de mine avem nevoie de:

-1 foarfecă (orice foarfecă care taie bine);
-1 foarfecă cu model (opțional);
-ață colorată (câte culori vrei tu, eu am ales 2);
-1 ac;
-1 șablon: desenează o inimioară pe un carton sau o bucată de hârtie și decupează, dar incearcă să faci colțul inimioarei să se apropie cât mai mult posibil de un unghi drept (poți să folosești colțul unei linii sau un echer);
-2 pătrățele de fetru cu latura de aprox. 6 cm (eu am ales culori diferite, dar pot fi și aceași culoare);
-3 nasturi mititei.

Materiale pentru semnul de carte

Acum că avem toate materialele să ne apucăm de treabă.

Pasul 1: Tăiem bucățile de fetru cu foarfeca folosind șablonul pe care l-am facut. Eu am tăiat una din bucăți cu o foarfecă normală și cealaltă bucată cu o foarfecă in zig-zag.

 Pasul 1 semn de carte

Pasul 2: Coasem nasturii pe bucata de fetru care vrem să fie fața semnului de carte. Cuteness tip 1: coase fiecare năsturaș cu altă culoare de ață decât propria lui culoare.

Pasul 2 semn de carte Pasul 2 semn de carte

 Pasul 3: Coasem ambele inimioare între ele de la vârf până spre mijlocul inimii, astfel incât să încapă ușor colțul unei pagini în semn. Cuteness tip 2: Coase cu o altă culoare de ață decât culoarea feței semnului de carte.

 Pasul 3 semn de carte

Pe lânga faptul că se fac ușor și repede, majoritatea materialelor se pot înlocui, fără să pierzi din farmec, cu altele mai pe placul tău. Nu îți place să coși? Nicio problemă. Poți să faci același lucru cu carton și lipici. Nu îți plac nasturii? Alege tu alte aplicații care crezi că se potrivesc mai bine cu viziunea ta și spor la crăftuit! :)

 

Semne de carte pentru inspirație:

 Semn de carte wackapacka Semn de carte wackapacka Semne de carte wackapacka

 


 

Articole similare:

Geantă origami

Comentarii: